Login
Registreer

Home

Vereniging

Activiteiten

Jeugd

Padel

Clubblad

Clubshop

Foto's

Contact

Algemeen

Het zomerseizoen zit er helaas al weer op, het zonnetje laat zich af en toe nog wel zien en ondertussen zijn wij alweer bezig met de voorbereiding van het eerste binnen toernooi van dit winterseizoen. Het is weer tijd voor het altijd gezellige Bokbiertoernooi.

Samen met Sportcentrum Hoorn organiseren wij zaterdag 18 november dit indoor dubbeltoernooi voor 18+ leden én niet leden van T.V. Hoorn. Dus: een introducé mag! Vanwege de baanhuur is het inschrijfgeld € 10,00 per persoon, per onderdeel. Dit is inclusief een bokbiertje, lekkere hapjes, 3 x 35 minuten spelen én uiteraard weer leuke prijzen!

Dus: aarzel niet en schrijf nu in want VOL = VOL! Heeft u geen partner? Geen probleem! Schrijf u alleen in en wij proberen er een voor u te vinden! Inschrijven graag vóór 15 november, dan hebben we als wedstrijdleiding genoeg tijd om een speelschema en poule- indeling te maken.

Inschrijven kan op verschillende manieren:

Wij willen jullie hierbij ook melden dat dit voor Nancy en Jan het laatste toernooi is als lid van de recreatiecommissie. Na 25 jaar als vrijwilliger heeft Jan besloten het stokje over te geven aan een volgende generatie enthousiaste generatie vrijwilligers.

Om deze reden willen wij jullie uitnodigen om samen met ons van dit toernooi een klapper te maken.

Tot ziens op zaterdag 18 november!!