fbpx
Algemeen

Wil jij je inzetten voor de tennisvereniging en heb je met name in de wintermaanden tijd over? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geen activiteit in de zomer dus dan kan je zelf lekker blijven tennissen :-).

De naam zegt het al maar deze commissie regelt de kleding voor alle spelers van de vereniging, maar met name voor de competitiespelers. Het betreft voornamelijk een administratieve functie, maar ook als je niet administratief onderlegd bent kunnen wij jouw hulp gebruiken!

Het administratieve gedeelte houdt in; inkoop bij de leverancier, overleggen met het bestuur, bestellingen van de spelers verwerken (grootste deel van de functie), mails opstellen voor de spelers, regelen van pasmomenten en zorgen dat de kleding op tijd binnenkomt en bedrukt is voor de voorjaarscompetitie.

Het niet administratieve gedeelte betreft; helpen bij de pasmomenten voor de spelers, het controleren en uitpakken van de kleding, het sorteren van de kleding voor de drukker en het uitdelen van de kleding aan de spelers. Daar kunnen we ook alle hulp bij gebruiken!

Verwachtte inspanning:
In de maanden oktober, november, december en april ca. 2 uur in de week met verhoogde inspanning voorafgaand aan het competitie seizoen in de maanden januari, februari en maart naar ca. 6 uur per week. Op de pas- en uitdeelmomenten na, zijn er geen specifieke dagen en tijden voor deze functie, dit kan op alle momenten van de dag en week uitgevoerd worden. Geen werkzaamheden van mei tot november.

Bij vragen of interesse mail naar !