fbpx
Algemeen
Frans en Victor

Zaterdag 10 november vond het traditionele Bokbier Toernooi weer plaats. Als vanouds goed gevuld met bijna 50 deelnemers. Onder de deelnemers waren 3 spelers met de achternaam 'Brouwers', zou dat toeval zijn? 

TV Hoorn organiseerde het toernooi in opdracht van Sportcentrum Hoorn, dat ook een aantal leuke prijzen ter beschikking stelde. Uiteraard enkele bokbierpakketten, jupilerpakketten en zelfs twee vrolijke vogelhuisjes. De prijswinnaars waren er erg blij mee. Je moet er maar opkomen. :-)

Om half zeven druppelden de eerste deelnemers al binnen. Letterlijk, want uitgerekend op dat tijdstip brak er een flinke bui los boven Hoorn. De eerste ronde begon om 19 uur en om 22.30 uur kwamen de laatste spelers de baan af. Als lid van de Recreatiecommissie had ik me vrijgehouden voor het geval ik moest invallen en dat was ook nodig. Ons oudste lid Henk Groenewegen was namelijk geblesseerd en Frans Brouwer zocht nog een maatje. Ons eerste potje was nog even wennen, maar daarna bleken we een uitstekend koppel. We hebben veel plezier gehad en nog een paar uitdagende potjes gespeeld (en gewonnen!).

De winnaars
Er werd gespeeld in vijf poules die op sterkte waren ingedeeld. Twee keer herendubbel, twee keer gemengd dubbel en één keer damesdubbel.

Winnaars poule A: Rens van Dorst & Mischa de Bruijn
Winnaars poule B: André Niekamp & Kevin Hanff
Winnaars poule C: Bianca Termeulen & Mark Zeck
Winnaars poule D: Lars de Graaf & Rita Rustenberg
Winnaars poule E: Wattana Kuanamon & Anja de Vries

Heel fijn dat er zo'n goede opkomst was. Het Bokbier Toernooi blijkt erg geliefd en dat maakt het ook leuk om te organiseren. We doen het ten slotte voor de spelers. Alle deelnemers hartelijk dank!

Benieuwd naar meer toernooitjes? Kijk op onze activiteitenkalender.

Het Bokbier Toernooi 2018 in cijfers:

  • 3 Brouwers (Sven, Simone en Frans)
  • 5 poules
  • 10 poulewinnaars
  • 46 deelnemers
  • Grootste uitslag 8-1
  • Kleinste uitslag 2-2