fbpx
Algemeen

Het buitenseizoen had niet beter kunnen beginnen! Onder een heerlijke zonnetje vierden we afgelopen weekend dat we weer op de gravelbanen mochten spelen.

Het jaarlijkse TV Hoorn Festival begon met een jeugdtoernooi. Het park was mooi versierd toen de 25 deelnemers aankwamen. In 6 rondes van een half uur gingen de leden de banen op. Voor sommige tenniskids zal het de eerste keer op een gravelbaan geweest zijn. Even wennen dus!

Na afloop kregen de kinderen nog een lekkere verrassing om de verloren calorieën weer aan te vullen. We hopen dat de tenniskids een mooie dag gehad hebben!

Ondertussen stonden ook de vrijwilligers klaar om de leden hun pasjes, clubkleding en competitiespullen te overhandigen. Door het mooie weer kon dat buiten in de TV Hoorn stand. Wel even wennen dat nieuwe pasje. Er staan geen speelsterktes op en de pas is twee jaar geldig. Een duurzame oplossing en zo zien we het graag.

Het was ook een goede dag om lid te worden. De actie ‘Tennis 3 maanden gratis’ leverde zo’n 15 nieuwe leden op. Van harte welkom! De trainers van All-in verzorgden een gratis proefles. Zij lieten enkele kinderen en volwassenen kennis maken met onze geliefde sport.

Inmiddels was het tijd voor het openingstoernooi voor de volwassenen. Voor de aardigheid was er een prijsje voor de winnaars, ook al stond plezier natuurlijk voorop. Na drie rondes konden we heerlijk op het terras de dag afsluiten. Het TV Hoorn Festival was erg geslaagd en volgend jaar gaan we daar een nog mooier feest van maken.

Bedankt alle jonge en oudere spelers en natuurlijk ook de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

We zien je graag bij TV Hoorn!