Login
Registreer

Home

Vereniging

Activiteiten

Jeugd

Padel

Clubblad

Clubshop

Foto's

Contact

Algemeen

De tennishal van Sportcentrum Hoorn heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. De lijnen, ballen en netranden lichtten fel op in het blacklight en ook de deelnemers zagen er flitstend uit! Met felle kleuren, lichtgevende polsbandjes en sommigen zelf met schmink op het gezicht was het erg indrukwekkend.

In totaal waren er ongeveer 120 aanmeldingen. De dag begon met de jongste jeugd (Rood). Toen het licht in de hal uitging kon je de verbazing horen. Al die felle kleuren in het donker! Onder begeleiding van muziek werden er wedstrijdjes gespeeld en ook met het ballenkanon gespeeld. Het was nog best lastig, maar dat maakte het alleen maar leuker.

Daarna kwamen Oranje, Groen en Geel de baan op en ‘s avonds nog de volwassenen. Kinderen en ouders waren erg enthousiast, zo blijkt wel uit de vele reacties. Heel erg fijn om te horen!

Zie ook de aftermovie op onze Facebookpagina.

Dank aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen!

Next: Midwintertoernooi
Het volgende toernooi komt er alweer aan. Dat is het Midwintertoernooi op zaterdag 10 maart, voor zowel tennis- als padelspelers. Deelname per koppel, voor 18 jaar en ouder. Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Het Glow in the Dark Toernooi werd georganiseerd door TV Hoorn, in samenwerking met Tennisschool ALL-IN en Sportcentrum Hoorn. Mede mogelijk gemaakt door EKI Hoorn. Het uitvoerend comité bestond uit de Jeugdcommissie, de Recreatiecommissie, Whoznext en de verenigingsmanager.