fbpx
Algemeen

WesleyRecentelijk heeft Wesley de Kwaadsteniet besloten zijn positie als hoofdtrainer van Tennisvereniging Hoorn op te zeggen en per oktober dit jaar een nieuwe carrière te beginnen bij de Nederlandse Politie. Onder de leiding van Wesley hebben het eerste en tweede team zich uitstekend ontwikkeld tot een goed prestatief niveau en ook de prestatieve jeugd heeft van Wesley veel kunnen leren. Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan en heeft betekend. Uiteraard vinden wij het heel jammer dat Wesley niet meer als trainer bij de vereniging werkzaam is, maar gelukkig heeft hij wel aangegeven dat hij als speler zeker bij TV Hoorn zal blijven.

JanWillemOok Jan-Willem Kubbinga heeft te kennen gegeven dat hij per eind juli bij ALL-IN zal vertrekken. Jan-Willem is als trainer betrokken geweest bij een kleinere groep van spelers, maar is ook een bekend gezicht op het kantoor van ALL-IN waar hij zich bezig hield met algemene administratie en het organiseren van evenementen en trainingen.

Wij wensen Wesley en Jan-Willem enorm veel plezier en succes in de volgende stap in hun carrière.

Het vertrek van Wesley en Jan-Willem is aanleiding geweest voor Joris Kleinloog om zijn organisatie te herzien en gelukkig heeft hij ook een aantal nieuwe trainers kunnen aantrekken die vanaf nu gezamenlijk de kar bij TV Hoorn gaan trekken. 

Jesper de Wit zal als hoofdtrainer van TV Hoorn de meeste groepen volwassenen die landelijke competitie op zondag spelen, de jeugd behorende tot het jeugdplan van TV Hoorn en de regionale trainingen verzorgen. Jesper deed dit al, maar zal daarbij een deel van Wesley overnemen.

Jordi Uleman gaat vanaf oktober full time bij ALL-IN in dienst komen. Jordi is zo’n 35 jaar en is al ruim 10 jaar als tennisleraar actief. De laatste jaren vooral in Amsterdam. Hij heeft daar aan alle niveaus les verzorgt en staat bekend als een zeer enthousiaste innovatieve en kundige trainer.

Edwin Kuller is uiteraard ook één van onze vaste leraren.

Daarnaast zijn er nog meerdere leraren actief bij ALL-IN. Zo is Ron Keesman (43 jaar, cat 2 speler en voormalig 1e teamspeler van TV Hoorn) nu clubleraar bij TV Swaegh en Rachel Vet bij LTC Wings Blokker. Ze zijn fulltime bij ALL-IN in dienst dus het zou kunnen zijn dat zij wellicht ook één of meerdere dagen in Hoorn les geven naast de functie bij hun eigen vereniging.

Hieronder worden de TV Hoorn trainers nog even aan jullie voorgesteld.

Tennisvereniging Hoorn wenst alle trainers veel succes !

Joris Joris Kleinloog, eigenaar van Tennisschool ALL-IN en vanaf oktober verantwoordelijk voor de volwassen selectiespelers van de landelijke gemengde voorjaarscompetitie. Hij zal in de winter training verzorgen op maandag van 18:30 tot 20:00 uur, donderdag van 21:00 tot 22:30 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.
Jesper Jesper de Wit, hoofdtrainer van Tennisvereniging Hoorn en vanaf oktober verantwoordelijk voor de jeugd en volwassen spelers die landelijke competitie spelen op zondag, de jeugd behorend tot het jeugdplan van TV Hoorn en de regiotraining voor jonge jeugd.
Daarnaast verzorgt hij ook recreatieve tennislessen. Jesper is fulltime werkzaam van dinsdag t/m zaterdag.
Jordi Jordi Uleman, vanaf oktober nieuw in dienst bij Tennisschool ALL-IN. We zijn blij dat Jordi vaste clubleraar wordt bij TV Hoorn. Hij is 33 jaar en geeft al ruim tien jaar full time tennisles. De laatste jaren heeft hij in Amsterdam les gegeven aan jeugd en volwassenen. Van beginner tot ver gevorderd, iedereen kan bij hem terecht. Hij zal samen met Jesper de jeugd en volwassenen naar een nog hoger niveau brengen. Hij zal full time van maandag t/m zaterdag aan het werk gaan dus we zullen hem snel leren kennen. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij TV Hoorn!
Edwin Edwin Kuller, al 12,5 jaar een vaste clubleraar bij TV Hoorn. Edwin geeft ondersteuning aan Joris, Jesper en Jordi daar waar nodig. Hij kan training geven aan alle niveaus en leeftijden. Een echte ervaren rot in het vak en nog altijd even enthousiast.
Edwin zal vanaf oktober training verzorgen van maandag t/m donderdag. 

Daarnaast staat natuurlijk het hele ALL-IN lerarenteam klaar voor u!

Rachel, Jordi, Ron, Joris, Edwin, Leonie, Jesper, Mitchell,  Raymond (links) en  Floris (rechts)

AllInLerarenRaymondFloris