fbpx
Algemeen

TVH afsluitingstoernooi 2019 A3 bijgesnedenDoor de regen van de laatste weken hadden we eigenlijk allang afscheid genomen van het zomerseizoen. De competities moesten veelal uitwijken naar binnen en daar werd afgelopen zaterdag ook het Afsluitingstoernooi gehouden. En dat werd weer een gezellige boel!

Het werd een extra feestelijke editie waarbij de deelnemers lekker in de watten werden gelegd: een flesje glühwein als welkomstgeschenk, consumptiebon en hapjes waren geregeld en na afloop vond er nog een hilarische verloting plaats. 

De bedoeling van dit soort toernooitjes is toch dat iedereen zich vermaakt en je ook nog nieuwe mensen leert kennen. Want naast de usual suspects zijn er toch altijd weer mensen voor het eerst bij en dat zien we natuurlijk graag! Er wordt altijd zoveel mogelijk op gelijk niveau ingedeeld, maar je ontkomt niet aan ongelijke wedstrijden. Gelukkig zijn de medeleden dan wel zo sportief om het niet te moeilijk te maken. En het ging toch niet om de winst, want in plaats van slechts één prijs voor de winnaars kozen we voor een verloting met meerdere prijzen. Zo ging toch zeker de helft van de deelnemers weg met een leuk prijsje.

Volgende halte: het Bok&Geit Toernooi op zaterdag 16 november. Schrijf je alvast in!