fbpx
Algemeen

Het wil maar niet ophouden met mooie competitiedagen. Ook de 3e zondag was weer een pareltje voor zowel de teams als ook het weer en de wedstrijdleiding. Het 1e team speelde thuis en mocht tegen de naaste concurrent Dekker-Rokkeveen die net 1 punt minder had in de tussenstand. Gijs Brouwer was in het land en mocht van aanvoerder Wesley de Kwaadsteniet een enkel partij spelen waardoor de tussenstand na de enkel wedstrijden al 3-1 was. De dubbels van het 1e team waren in staat hun partijen te winnen en toen was de dagwinst gelukkig al binnen. In de mix partijen werd het nog heel erg spannend, maar uiteindelijk werd de dag gewonnen met een eindstand van 6-2 en is deze concurrent tenminste uitgeschakeld.

De volgende concurrent is Thor de Bataaf die tot nog toe ook nog alles gewonnen heeft en 4 punten achter staat. Na de wedstrijden tegen Marquette op 12 mei is Thor de Bataaf de volgende op 19 mei.

Ook de andere ploegen hebben goed gepresteerd, want alle thuis spelende ploegen konden hun winst behalen en van de uitspelende ploegen moest alleen Hoorn 3 de winst over laten aan Zandvoort.

Alle foto's van onze huisfotograaf kan je hier bekijken.