Clubkleding

Op dit moment is de besteltermijn voor de kleding van TV Hoorn gesloten. Voor vragen neem contact op met de kleding commissie via het e-mailadres .

U dient ingelogd te zijn om de bestellijst met de clubkleding te kunnen bekijken. Indien u nog geen account heeft en lid bent van TV Hoorn, kunt u hier uw account aanmaken.

De bestellijst voor de clubkleding is verdeeld in 3 categorieën:

Verplicht of niet?

  • Voor de jeugd die competitie speelt stelt de club GRATIS een TV Hoorn T-shirt beschikbaar. We verwachten dat zij het dragen tijdens competitiedagen. Dus kom passen zodat jouw maat voor je klaar ligt voordat het seizoen start! 
  • Tennis zondagteams 1, 2, 3: Deze teams zijn verplicht om in clubtenue te spelen.
  • Alle overige teams: het is niet verplicht, maar we zien graag alle spelers in clubtenue spelen. Daarom wordt de kleding met korting aangeboden.

Alle bovenkleding (T-shirts, tanktops en jacks) die via TV Hoorn worden besteld, wordt bedrukt. Kleding die bedrukt is, kan niet meer worden geruild.

Voor de kindermaten geldt indien een grotere maat nodig mocht zijn, kijk dan naar de heren- en/of dameskleding, deze collectie begint bij S (heren) of 34 (dames). 

Mochten er vragen zijn kunnen deze gesteld worden aan de kledingcommissie via het e-mailadres .

Erima Teamline Squad


© 2021 Tennis Vereniging Hoorn

Hoofdsponsor Tennis

Bouchier Sport 2000

Hoofdsponsor Padel

Neem contact op voor meer informatie

TV Hoorn social:

Padel Hoorn social: