fbpx
Clubkleding
Op dit moment is de besteltermijn voor de kleding van TV Hoorn gesloten. Voor vragen neem contact op met de kleding commissie via het e-mailadres .
U dient ingelogd te zijn om de bestellijst met de clubkleding te kunnen bekijken. Indien u nog geen account heeft en lid bent van TV Hoorn, kunt u hier uw account aanmaken.

De bestellijst voor de clubkleding is verdeeld in 3 categorieën:

Passen
Dit jaar zal er eind januari/begin februari een week lang de mogelijkheid zijn om te passen en te bestellen bij het Sportcentrum. Deze data worden binnenkort bekendgemaakt. De kledingcommissie van TV Hoorn is dan ook aanwezig.

Verplicht of niet?

  • Voor de jeugd die competitie speelt stelt de club GRATIS een TV Hoorn T-shirt beschikbaar. We verwachten dat zij het dragen tijdens competitiedagen. Dus kom passen zodat jouw maat voor je klaar ligt voordat het seizoen start! 
  • Zondagteams 1, 2, 3: Deze teams zijn verplicht om in clubtenue te spelen.
  • Alle overige teams: het is niet verplicht, maar we zien graag alle spelers in clubtenue spelen. Daarom wordt de kleding met korting aangeboden.

Alle bovenkleding (T-shirts, tanktops en jacks) die via TV Hoorn worden besteld, wordt bedrukt. Kleding die bedrukt is, kan niet meer worden geruild.

Voor de kindermaten geldt indien een grotere maat nodig mocht zijn, kijk dan naar de heren- en/of dameskleding, deze collectie begint bij S (heren) of 34 (dames). Zie ook onderstaande tabellen.

Mochten er vragen zijn kunnen deze gesteld worden aan de kledingcommissie via het e-mailadres .

Erima Teamline Squad

Maattabel Erima heren

 Confectiemaat: 46 48 50 52 54 56 58 60 62
 Unisex: S   M L XL   XXL   XXXL
 Sportmaten: 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Aanbevolen Unisex maten voor Erima dames

 Confectiemaat: 36 38 40 42
 Unisex:   S   M
 Sportmaten: 3 4 5 6

Maattabel Erima kinderen

 Kindermaat: 128 140 152 164
 Unisex:  XXS   XS  
 Sportmaten: 0 1 2 3