fbpx
Competities

Op een zonnige maar door de gure wind wel koude 4e competitiedag van de zondag voorjaarscompetitie 2019 was het tamelijk rustig op het tennispark van T.V. Hoorn. Thuis speelde in de vroege ochtend een groen team en gedurende de dag was er nog een jongensteam en een meisjesteam. Het enige seniorenteam was ons 2e gemengde team, waarin Jordi Hermans en Daphne Temme als invallers optraden.

Het meisjesteam won met 5-1 van Santana en het jongensteam, dat hoofdklasse speelt, bracht de stand met 3-3 tegen Amstelpark 1 tot een goed einde. Amstelpark stond een plaats lager in de poule en dat verschil blijft nu gehandhaafd. Misschien is dat de reden dat Amstelpark met begeleiders van het park verdween zonder de formulieren te ondertekenen en zonder ook maar iemand gedag te zeggen of nog een versnapering te nuttigen?

Het tweede gemengde team kon het, ondanks de mooie en spannende wedstrijden die het liet zien, helaas niet bolwerken tegen Het Spieghel 2 en verloor met 2-6.

In de tweede klasse blijven de tennissers van T.V. Hoorn 1 het uitstekend doen. Zij maakten op bezoek bij Marquette geen fout en sloten de dag af met een mooie stand van 6-2 tegen Marquette 1 en staan nu met stip boven aan in de poule.

Bekijk alle foto's van deze dag