fbpx
Competities

Goede resultaten voor Oranje en Groen
Afgelopen zondag hervatten de Rode en Oranje Tenniskids de competitie. Na een rustperiode van drie weken hadden de spelers wel weer zin in een gezellige competitiedag! Ons Rode team en drie Oranje teams speelden uit, alleen Oranje 1-1 speelde bij TV Hoorn. Van dat team waren Maud, Barbara en Feline van de partij. Toni zou ook spelen, maar hij viel in bij Groen 1, dat ook thuis speelde.

Oranje 1-1 moest spelen tegen Swaegh, De Kaag en Atlas. Helaas kwam Atlas niet opdagen, dat waren ze vergeten door te geven. Dus na een kort oponthoud gingen de spelers de baan op. Er werden weer vermakelijke partijen gespeeld van heel wisselend niveau. Het enthousiasme is er in elk geval niet minder om. Na iedere wedstrijd kwamen de kinderen gelijk vragen wanneer ze weer de baan op mochten.

Uiteindelijk zijn er vijf rondes van vier wedstrijden gespeeld. Swaegh had net een paar puntjes meer dan TV Hoorn (67 om 63), De Kaag had 27 punten en Atlas natuurlijk 0.

Inmiddels was ook Groen klaar tegen Het Grootslag. Colinda, Mats, Ruben en invaller Toni gaven niets weg en behaalden dan ook een 6-0 eindstand. Heel knap van ze en natuurlijk ook van Toni die voor het eerst in Groen speelde!

Junioren
Naast deze jeugd speelden er nog meer teams (junioren en senioren) thuis.

Het meisjesteam speelde 3-3 tegen Assendelft. Na de dubbels was de stand gelijk. Gwendolyn en Sanne verloren hun enkels helaas allebei met 3-6 4-6. Emma won in een spannende driesetter en Mette zag haar tegenstander opgeven in de derde set.

De jongens behaalden een nette 4-2 overwinning op Festina. Job, Tjez, Tim en Casper stegen daardoor een plekje in de poule.

Senioren
Twee seniorenteams speelden thuis: TV Hoorn 3 en TV Hoorn 5.

TV Hoorn 3
Het derde team deed goede zaken tegen Merlenhove: 6-2. Erg fijn dat Daphne en Jordy het laatste punt veilig stelden in de supertiebreak (11-9). Ook Raymond, Rachel en Lisanne deden een duit in het zakje. In totaal drie driesetters winnen voelt natuurlijk geweldig!

TV Hoorn 5
Na de enkelspelen stond er 2-2 op het bord. Dat had gemakkelijk 1-3 kunnen zijn als Eveline niet uit de dood was opgestaan. 0-6 achter en een onwillige knie, dat zou niet meer goedkomen. Toch wist ze nog de 2e en 3e set te pakken. Heel knap!

Ook Mike won zijn enkel, maar Thomas en Anne hadden minder geluk. Met behulp van Nancy en Sjors werden echter alle dubbels binnengesleept met een klinkende overwinning als gevolg!

Heren 1
Naast alle mooie resultaten viel er toch nog één verliespartij te noteren. Heren 1 kon mede door drie verloren driesetters geen puntje pakken tegen Wognum 1. Helaas werd het 06 voor Louis, Cas, André en Paul.

Wil je alle uitslagen nog eens rustig bekijken? Ga dan naar https://mijnknltb.toernooi.nl/league/DE957A10-4053-47DB-9A53-3428A1BC3E4A/club/183/Index/results.