fbpx
Competities

Het 4e team dat in de 5e klasse speelt is op de voorlaatste dag van de competitie al kampioen geworden door een 7-1 winst over Pim Mulier 1. Het team staat nu al zo ver voor in de poule dat er geen kans meer is dat het wordt ingehaald. Een fantastische prestatie en wij feliciteren het team dan ook van harte met deze overwinning.

Afgelopen zondag was weer een mooie tennisdag en we hebben weer fantastische partijen gezien. Bij het tennis horen winnaars en verliezers en ook deze dag hebben we beiden kunnen zien. Na de enkels en de dubbels, met een tussenstand van 4-2 in het voordeel van Hoorn 1 tegen Merlenhove 1 moesten de wedstrijden wegens regen helaas gestaakt worden.

Voor het 2e team zat de dag er toen al op, helaas met een verlies tegen Chip&Charge 1. We hopen dat Hoorn 2 de laatste zondag nog een goede klapper kan maken zodat het zich kan handhaven in de 2e klasse. Want dan zouden we een 1e, 2e, 3e én 4e klasse team voor volgend jaar kunnen inschrijven.

Ook Hoorn meisjes 3 verdient te worden vermeld na de overwinning op Oudorp meisjes 1 en hetzelfde geldt voor Hoorn 3 dat verdiend won van Bakkum 4.

Zondag 2 juni is de laatste dag van de competitie en dan spelen het 1e, 2e en 3e team weer thuis. Kom ze allemaal aanmoedigen.