fbpx
Competities

De voorjaarscompetitie van 2019 had niet beter kunnen eindigen met deze zeer mooie, en warme, laatste competitiedag en wat waren er weer veel spannende partijen. 

De spelers van TV Hoorn 1 stonden na de enkelwedstrijden met 3-1 voor waarbij vooral de wedstrijd van Annabel Hageman nog zeer spannend werd na de 1-1 in sets. Gelukkig herpakte zij zich en won de 3e set met duidelijke cijfers. In de damesdubbel waren Jitske Frankenhuis, die eerder haar enkel wedstrijd makkelijk won, en Annabel Hageman heer en meester over de tegenstanders. Daarna was het aan het herendubbel Wouter den Bakker en aanvoerder Wesley de Kwaadsteniet. Zij wonnen in 2 sets, maar wat een wedstrijd was dat en wat een doorzettingsvermogen van de beide spelers die al heel wat zware wedstrijden in de benen hadden. TV Hoorn 1 is dus kampioen en promotie naar de 1e klasse is een feit!

Ook andere teams werden deze dag kampioen zoals bijvoorbeeld de meisjes 1e klasse 11 t/m 17 jaar. Dit team werd kampioen nadat tegenstander helaas niet was komen opdagen. Desondanks werd het team verdiend kampioen.

Ook Hoorn 4 dat in de 5e klasse speelde werd verdiend kampioen en gaat dus promoveren naar de 4e klasse.

Namens het bestuur wil ik alle kampioenen heel hartelijk feliciteren. En we vergeten uietaard niet de andere teams die er hard voor gestreden hebben om zich in hun poule te handhaven. Ook zij verdienen alle lof over de prachtige wedstrijden waarmee zij het publiek vermaakt hebben. Ook de coaches en trainers hartelijk dank voor hun inzet.

Als laatste verdienen de mensen van de commissie wedstrijdtennis een heel groot applaus voor de manier waarop zij elke zondag alle wedstrijden in goede banen geleid hebben. Het is een hele klus om dat allemaal voor elkaar te krijgen en we zijn enorm trots dat we deze vrijwilligers hebben. Wat een prachtige vereniging hebben we toch!

Bekijk alle foto's van deze speeldag