fbpx
Competities

Traditiegetrouw hebben we de voorjaarscompetitie afgesloten met een BBQ en de huldiging van de kampioenen. Ook dit jaar was het weer een hele leuke middag en avond en met een opkomst van ruim 80 leden en introducees was het weer een gezellige drukte.

Rob van Zijtveld (voorzitter van de commissie wedstrijdtennis) was de ceremoniemeester van het spektakel en deed dit met mooie toespraken en anekdotes.

Dit jaar hadden we 5 kampioenen die gehuldigd konden worden en dat waren de volgende teams:

  • Donderdagavond 8&9 2e klasse,
  • Zaterdag dames 2e klasse,
  • Zondag meisjes 1e klasse,
  • Zondag gemengd 4 5e klasse,
  • Zondag gemengd 1 2e klasse.

Alle kampioenen kregen een oorkonde als herinnering en natuurlijk werden zij vereeuwigd met een foto van de huisfotograaf.

Ook werd de bokaal van de topscoorders uitgereikt bij de jeugd en de volwassenen. Bij de jeugd was het erg spannend, maar uiteindelijk heeft met miniem verschil Mette van Dam de bokaal binnengesleept. Bij de volwassenen was het dit jaar minder spannend, want er was maar één speler die dit jaar ongeslagen bleef en dat was Reggie Hoost. Beide spelers natuurlijk van harte gefeliciteerd met hun prestaties.

Uiteraard werden alle medewerkers van de commissies en de vrijwilligers die achter de wedstrijdtafel gezeten hebben bedankt en werd er nog tot in de late uurtjes verder gefeest onder het genot van een hapje en een drankje.