fbpx
Competities

We zijn ondertussen weer ietjes verder in de competitie en hebben helaas ook al te maken gehad met wat "kleine" buitjes. Dit heeft ervoor gezorgd dat er al veel wedstrijden moeten worden ingehaald. Zondag 4 november begint al aardig vol te raken en het is dan ook verstandig om eerst contact met Rob van Zijtveld of Maroesjka van Deelen op te nemen voordat je een inhaaldag vastlegt met de tegenstanders. In overleg kunnen we dan de dag en tijdstip van aanvang bepalen. Als je uitspeelt hoeft dat natuurlijk niet, maar bij thuis spelen, graag eventjes contact, zodat we het in goede banen kunnen leiden en ervoor kunnen zorgen dat iedereen kan spelen op de inhaaldag.

Mochten we met nog meer inhaaldagen te maken gaan krijgen, kan het zijn dat we de afsluitingsborrel op 4 november gaan verplaatsen naar achteren. Het zou tenslotte jammer als teams nog volop aan het spelen zijn en misschien nog kampioen kunnen worden, maar dat we de afsluiting al hebben. Er is op dit moment al één team dat zowel 4 als 11 november moet inhalen.

Het is lastig te zeggen of we nog kampioenen kunnen huldigen 4 november, maar op dit moment staan er 5 teams bovenaan. Natuurlijk is de stand behoorlijk vertekend door alle afgelasten en verplaatste partijen. Er zijn van de 41 partijen, 12 niet gespeeld. Hieronder de gespeelde partijen en de uitslagen.

20 27sepNJC2018

PS. We zouden het ook leuk vinden als teams zelf een stukje schrijven over hun belevenissen, stukjes kunnen gemaild worden naar