fbpx
Coronavirus
Vanwege Covid-19 (Corona) mag er niet op de padel- en tennisbanen gespeeld worden t/m 28 april!!

De maatregelen rondom het Coronavirus raken ons ook als vereniging. De regering heeft een aantal verstrekkende maatregelen genomen die een verdere verspreiding van het virus moeten voorkomen. Als tennis- en padelvereniging volgen wij het advies van de KNLTB.

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen van het kabinet en de RIVM en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu adviseren alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland. 

Door deze maatregelen zullen de volgende evenementen komen te vervallen:
❌ Competitie informatiemiddag en training Rood, Oranje, Groen  - 22 maart
❌ TV Hoorn festival - 28 maart
❌ Jeugd openingstoernooi  - 28 maart
❌ Senioren openingstoernooi - 28 maart
❌ Padel clinic, proefles tennis - 28 maart
❌ Competitie Rood, Oranje - 29 maart

Let op: het ophalen van tenniskleding en -competitiespullen gaat wél door op zaterdag 28 maart.

Ten overvloede: het sportcentrum is geopend en er kan dan ook gewoon gespeeld worden op de tennis- en padelbanen. Trainingen gaan ook (in iets aangepaste vorm) door, zie daarvoor de berichtgeving van Tennisschool All-In en Padel Kings.

Hoe nu verder?
Alle wedstrijden en evenementen die gepland zijn na 31 maart zullen vooralsnog gewoon doorgaan. Als daar onverhoopt verandering in komt, dan zullen we u hierover tijdig informeren. De competitiewedstrijden van 29 maart (Rood en Oranje) worden wellicht later ingehaald. De teams krijgen daarover nog bericht. De spelers in Rood, Oranje en Groen krijgen een mail met uitleg over de spelregels.

Zie voor meer informatie en artikelen:

Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregelen.