fbpx
Login
Registreer

Home

Vereniging

Activiteiten

Jeugd

Padel

Clubblad

Clubshop

Foto's

Contact

Nieuws

De Oranje Competitie nieuwe stijl is begonnen! Er zijn wat veranderingen (verbeteringen!) doorgevoerd, bijvoorbeeld dat Rood en Oranje later beginnen, 8 speeldagen hebben en het nu geen World Tour meer heet. Daarnaast krijgen alle tenniskids nu bij aanvang een mooi opgemaakt magazine waarin ze hero cards kunnen sparen. Deze plaatjes van Nederlandse tennishelden krijgen ze elke wedstrijddag. Hoe vaker je meedoet, hoe meer plaatjes je dus kunt sparen!

Op zaterdag 29 september 2018 van 13.00 tot 16.00 uur organiseert de jeugdcommissie van TV Hoorn het Zomer-Afsluitingstoernooi!

Dit toernooi is voor alle jeugdleden van TV Hoorn.

Je kunt je inschrijven via https://www.tvhoorn.nl/jeugd/activiteiten/afsluitingstoernooi. Vergeet niet je leeftijd en speelsterkte te vermelden.

De inschrijving sluit op zaterdag 22 september.

Het is zondagochtend half negen. De spanning is al een beetje te zien in het gezicht als ik in de spiegel kijk. Vandaag ga ik meedoen met het toernooi wat voor mij vorig jaar de aanleiding is geweest om zelf ook te gaan tennissen. Dit jaar moet ik mij bewijzen ten opzichte van mijn zoon. Want ja, vorig jaar lag alles wat misging aan mij dus wil je na al die tennislessen dit jaar wel even wat laten zien.

Om 10 uur staan we klaar, net als zo’n 40 andere ouders en grootouders die samen met hun jongere versies er een mooi toernooi van willen maken. Buiten schijnt heerlijk de zon, dus daar kan het niet aan liggen. Na een korte uitleg gaan we aan de slag. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren ballen, rood, oranje, groen en geel, waardoor iedereen op het niveau van het kind samen kan spelen.

Beste jeugdspeler,

Je kan je weer inschrijven voor het Alsema Van Duin Open Jeugdtoernooi 2018! Dit gezellige jeugdtoernooi zal plaats vinden in week 28 (7 t/m 14 juli) en zal in het teken staan van sportiviteit en gezelligheid. Wederom leuke activiteiten en een gratis goodiebag, te veel om op te noemen! (Zie ook het pdf toernooi boekje (9.08 MB) )

Inschrijven kan via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7ADB6583-EEA5-4EFD-B994-79D0038C1FBB.

De inschrijving sluit op maandag 2 juli!

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Sportieve groeten,
Mike Stapper (Toernooileider)
E-mail: