fbpx
Nieuws

Beste Jeugdleden van TV Hoorn,

De laatste wedstrijden van de najaarscompetitie zijn gespeeld en wij zijn al bezig met de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2020. Vanaf nu kunnen jullie je daarvoor opgeven!

WELKE COMPETITIES ZIJN ER VOOR DE JEUGD?

  • Rode competitie: Kinderen van 6 t/m 8 jaar, spelen op een miniveld met rode ballen.
  • Oranje competitie: Kinderen van 8 t/m 10 jaar, spelen op ¾-velden met oranje ballen.
  • Groene competitie: Kinderen van 10 t/m 12 jaar, spelen op een heel veld met groene ballen.
  • Junioren competitie: van 11 t/m 14 jaar en 13 t/m 17 jaar. De competitie kan worden gespeeld op vrijdagmiddag met een aanvangstijd tussen 16.00 – 17.30 uur of op zaterdag (aanvangstijden kunnen variëren).

Op zondag 24 november 2019 van 13.00 tot ca. 16.00 uur wordt het altijd gezellige Pepernotentoernooi georganiseerd door de Jeugdcommissie van TV Hoorn. Dit toernooi zal worden gespeeld op de binnenbanen van Sportcentrum Hoorn.

Je kan je inschrijven in de categorie: rood/oranje/groen/geel

Schrijf je snel in!

Komende week, van 22 t/m 26 juli, organiseert TV Hoorn voor de 8e keer het FLEXICOMFORT Juniorentoernooi, door de KNLTB omgedoopt van JRT*** naar Zilver. De KNLTB bepaalt wie aan welk toernooi mag meedoen aan de hand van de plaats die een deelnemer heeft op de Nationale Jeugdranglijst. De andere Jeugdranglijsttoernooien vinden deze week plaats op diverse andere parken verspreid over het land. Deelnemers kunnen bij deze toernooien punten verdienen om hun positie op de Nationale Ranglijst te verbeteren. 

Op maandag 22 en dinsdag 23 juli worden in alle leeftijdscategorieën de eerste en tweede ronde gespeeld. De verliezers van de eerste partij mogen nog meedoen aan de verliezersronde op woensdag. Op donderdag spelen we de eerste 2 rondes van de dubbelpartijen, waarvoor de enkelspeldeelnemers zich tijdens het toernooi nog kunnen opgeven. En op vrijdag 26 juli worden alle finales gespeeld. Leden van TV Hoorn dienen er dus rekening mee te houden dat er gedurende deze dagen maar beperkt aantal banen beschikbaar zijn om vrij te spelen tussen 10.30 uur en 21.00 uur. Op maandag en dinsdag vanaf 12.00 uur zullen alle buitenbanen bezet zijn. Voor de overige dagen geldt dat er op woensdag 4, op donderdag 6 en op vrijdag 4 banen worden gebruikt voor dit toernooi.

jong oud toernooi 2019

Afgelopen zaterdag vond het Jong/Oud Toernooi weer plaats. Dit keer kwamen 20 kinderen met hun vaders, moeders, opa's of oma's naar TV Hoorn toe om een paar leuke potjes te tennissen. 

Het is ieder jaar weer een en al gezelligheid op het mooi versierde park. Hoe goed je bent, doet er niet toe en ook de uitslagen werden niet opgeschreven. Vandaag ging het alleen maar om de lol!