fbpx
Nieuws

TV Hoorn is gelukkig ook dit jaar weer ingeloot voor de DEEN Sponsoractie. Deze actie gaat beginnen zaterdag 5 september en loopt tot en met zaterdag 17 oktober.

Vorig jaar hebben wij bijna 800 euro bij elkaar gekregen. Dit bedrag is geheel ten goede gekomen aan de jeugd van TV Hoorn. We hebben daar leuke evenementen van kunnen organiseren, waarbij Tennisschool All In de leiding in heeft genomen. Tevens heeft de tennisschool in opdracht van de jeugdcommissie een aantal instuifmiddagen gehouden.

Dit soort activiteiten zouden we natuurlijk willen blijven doen, maar kan alleen met extra gelden. De DEEN actie helpt daarbij. Ik wil jullie daarom vragen om zoveel mogelijk munten te gaan verzamelen en in de koker te deponeren van TV Hoorn. Het DEEN filiaal waar je deze koker kan vinden is op het Aagje Dekenplein.

Mocht je daar niet je boodschappen doen, maar bij een andere DEEN, kunnen jullie de munten ook inleveren op het Sportcentrum. Er zal weer een grote pot op de balie staan om de munten te verzamelen. Ook zullen hier weer actiekaarten liggen, aangeboden door DEEN, van producten die je met korting kan kopen.

Spaar allen mee om er weer een groot succes van te maken!