Login
Registreer

Home

Vereniging

Activiteiten

Jeugd

Padel

Clubblad

Clubshop

Foto's

Contact

Nieuws

Het Jong/Oud Toernooi was een groot succes! Enthousiaste blije kinderen en dito ouders renden over de baan. Bij de jongste kinderen was de uitdaging om zo lang mogelijke rally's te spelen. Bij de tieners moesten vele ouders al flink aan de bak. Vaders en moeders snelden over de baan als in hun jonge jaren, het geen soms grappige situaties opleverde.

Mijn man en ik hadden de eer om te spelen met onze 3 kinderen. Mijn zoon Mats dubbelde met mij in Oranje, waarbij we spannende wedstrijden speelden. Mats gaf mij regelmatig aanwijzingen waar ik het beste kon staan in het veld en we gaven elkaar een "high five" als we een punt wonnen. Leuk was het om de kinderen zoveel mogelijk ballen aan te geven, zodat er mooie rally's werden gespeeld. Af en toe een grap tussendoor door lobjes te geven over de kinderen, zodat de vader/moeder aan de andere kant van het net zich even flink in het zweet moest werken. Mijn man speelde iedere ronde, afwisselend met onze tweelingdochters Anne en Mette, waarbij ze veel plezier hadden met elkaar op de baan. De meiden vonden het geweldig om met hun vader te dubbelen.

Je zag jong en oud genieten op de baan en er was sportiviteit in daad en woord. Kortom het was een enorm leuke ervaring om als ouder een toernooi met je kind te spelen en vice versa. Onze complimenten aan de organisatie!

Jantien, Ricardo, Anne, Mette en Mats van Dam