fbpx
Nieuws

Het is de 25e keer dat het open jeugdtoernooi van TV Hoorn wordt georganiseerd. Dit jaar is het voor het eerst geen weektoernooi maar wordt het gespreid over 2 weekenden. In het weekend van vrijdagmiddag 5 juli t/m zondag 7 juli spelen we de enkelspellen en in het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juli de dubbelspellen. Dit toernooi is bedoeld voor alle tennissende kinderen in de regio. Het maakt niet uit van welke vereniging je lid bent. Wil je je tennisspel verbeteren dan is het spelen van wedstrijden binnen toernooien de beste manier.

Zowel de enkel- als de dubbelspellen worden gespeeld in de volgende leeftijdscategorieën:

  • Voor de beginnende jeugd van 8 t/m 14 jaar met de groene tennisbal en een aangepaste telling.
  • Voor de meer ervaren jeugd met de gele bal van 10 t/m 12 jaar, 11 t/m 14 jaar en 11 t/m 17 jaar.

Naast de te spelen tennispartijen is er meer te doen, zodat je je niet hoeft te vervelen als je niet voor een tennispartij bent ingepland of als je klaar bent. Je kunt tafeltennissen, beach-tennissen of beach-volleybal. Na elke partij krijg je traditioneel een limonade en dagelijkse is er een gratis snack te krijgen. 

Omdat dit toernooi 25 jaar bestaat zal er op vrijdag 12 juli een feestelijk programma zijn. De informatie hierover volgt tijdens het enkelspel weekend.

Alle informatie hoe je je kunt inschrijven voor dit toernooi kan je vinden via deze link. Inschrijven kan t/m dinsdag 2 juli en dan hoor je op donderdag 5 juli de indeling en de planning. Doe mee en schrijf je in!

Graag tot ziens op één of beide toernooien!