fbpx
Nieuws
jong oud toernooi 2019

Afgelopen zaterdag vond het Jong/Oud Toernooi weer plaats. Dit keer kwamen 20 kinderen met hun vaders, moeders, opa's of oma's naar TV Hoorn toe om een paar leuke potjes te tennissen. 

Het is ieder jaar weer een en al gezelligheid op het mooi versierde park. Hoe goed je bent, doet er niet toe en ook de uitslagen werden niet opgeschreven. Vandaag ging het alleen maar om de lol!

Toch goed om te zien hoe handig de kinderen al zijn! De leraren van All-in leveren toch puik werk af met al die talentjes. Vooral in niveau Geel moesten de ouders flink hun best doen om aan te haken. Er werd ook in Oranje en Groen getennist. Voor Rood hadden we niet genoeg aanmeldingen. Hopelijk hebben we volgende keer weer een grote groep beginnende spelers die meedoen. Misschien dat we het dan weer op een zondag organiseren. Zou dat uitmaken?

Na afloop van de zonnige middag was er nog een loterij met leuke prijzen. Altijd spannend of jouw nummer uit de hoge hoed komt! De prijswinnaars waren erg blij en gelukkig hebben degenen die niet gewonnen hadden ook een leuke ochtend gehad. En daar doen we het toch voor!

Meer tennis? Kijk op de website van de KNLTB welke toernooitjes er zijn.