fbpx
Nieuws

Op zondag 24 november was het Pepernotentoernooi. Wij (Mette en Leanne) mochten de wedstrijdleiding helpen om het toernooi zo goed mogelijk te laten verlopen. Lia vertelde ons wat we moesten doen. Natuurlijk moest het eerst gezellig worden gemaakt. Er hing al kerstversiering in het Sportcentrum, maar de banen moesten ook nog worden versierd met slingers.

Er waren veel deelnemers, dus het was lekker druk! Omdat er iemand afwezig was, moest er wat worden geschoven en moesten we ook af en toe invallen. Daardoor kon iedereen toch nog zeker drie potjes spelen. Er werd gespeeld in de kleuren oranje, groen en geel. Hopelijk zijn er de volgende keer ook spelers van rood bij!

Tussen de wedstrijden door hebben we nog afgefloten als het tijd was en ook nog een paar foto’s en filmpjes gemaakt voor Instagram.

Na afloop was er voor iedereen een verrassing. We kregen allemaal een chocoladeletter en een blik tennisballen. Het was een heel gezellige middag. We gingen nog even opruimen met zijn allen en toen was het Pepernotentoernooi alweer voorbij.

Het volgende toernooi komt er ook al bijna aan: op 29 december is er het Jong & Oud Toernooi, de wintereditie. Doen jullie ook mee? Geef je snel op!