Padelbaan Huren

Voor niet-leden die kennis wilt maken met padel, of wannneer je (nog) niet vast wil zitten aan een lidmaatschap, is het ook mogelijk om bij TV Hoorn / Sportcentrum Hoorn een padelbaan te huren

De kosten voor het huren van een baan is overdag op maandag t/m vrijdag € 20,00 per uur, tussen 18.00 uur en 23.00 uur en in het weekend kost het huren van een baan € 26,00 per uur.

Reserveringen voor padelbaan 1, 2 en 3 kunnen door niet-leden maximaal 48 uur van te voren gemaakt worden via de website padelboeker.nl.

Als je langer van te voren een reservering wilt maken om een padelbaan te huren is het mogelijk om tot 3 maanden van te voren padelbaan 4 te boeken via sportcentrumhoorn.baanhuur.nl.

De huur dient in beide gevallen direct na de boeking voldaan te worden via een iDEAL betaling. Annuleren of verplaatsen van een boeking is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan de reservering.

Eventuele benodigde rackets zijn tijdens openingstijden te huur via de balie van Sportcentrum Hoorn. Kosten hiervan bedragen € 2,50 per stuk.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!
© 2021 Tennis Vereniging Hoorn

Hoofdsponsor Tennis

Bouchier Sport 2000

Hoofdsponsor Padel

Neem contact op voor meer informatie

TV Hoorn social:

Padel Hoorn social: