fbpx
Padel lessen

Padel is zo’n gave sport, maar om nét dat beetje beter te worden en nog meer plezier te krijgen in het spel, is het nemen van lessen erg belangrijk. TV Hoorn is voor het geven van padel lessen een samenwerking aangegaan met Padel Kings. Voor elk niveau is een passend lesaanbod samengesteld met een doordachte opbouw. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent en hoe oud je bent; iedereen kan terecht bij deze padellessen.

WAT LEER JE BIJ PADEL KINGS?
Tijdens de lessen leer je alles over padel. Denk hierbij aan; de spelregels, (basis)techniek, tactische tips & trucs en alles over het te gebruiken materiaal.

TRAININGSMETHODIEK
Ben je beginner, gevorderd of wedstrijdspeler? Voor ieder niveau en iedere leeftijd is een passende trainingsmethodiek samengesteld. Padel is voor iedereen!

JEUGD
Voor de jeugd is een aparte trainingsmethodiek vereist. Hiervoor heeft Padel Kings een programma geschreven. Denk hierbij aan de basis van een balsport; hoe stuitert een bal, hoe gebruik je het racket, hoe plaats je je voeten. Uiteraard houden we rekening met de spanningsboog van de leerlingen en wisselen sport en spel continu af.

BEGINNERS KLASSE
Tijdens deze trainingen wordt er dieper ingegaan op de achtergrond van padel, padelmaterialen (racket, ballen), de spelregels en de basistechnieken. Je leert waar je op welk moment het beste kunt gaan staan en hoe je de glazen wanden en het hekwerk bij je spel kunt betrekken.

GEVORDERDEN KLASSE
Wanneer je al ervaring hebt met padel wordt er dieper op de materie ingegaan, zowel technisch als tactisch. Je leert bijvoorbeeld gebruik te maken van de glazen wanden en het hekwerk om de baan heen. Het doel is om je klaar te stomen voor de wedstrijdklasse door je kwaliteiten te benutten en te blijven werken aan je positionering op de baan.

WEDSTRIJD KLASSE
Dit gaat weer een stap verder. Je gaat nu meer vanuit wedstrijdperspectief de lessen volgen. Met het verbeteren van je vastheid, simuleren van wedstrijdsituaties en het werken aan je techniek wordt ervoor gezorg dat je mee kunt draaien op het hoogste niveau. Ook conditioneel wordt je steeds meer uitgedaagd.

INFORMATIE
Voor meer informatie bekijk de pdf folder (330 KB) of neem contact op via .

Padel Hoorn DEF small

Hoofdsponsor Padel

debiteuren365
padelkings3