fbpx
Nieuws

Van 20 t/m 23 augustus zal de derde editie van het YESSS Electrical Open Padeltoernooi worden gehouden bij Padel Hoorn. Bij dit officiële KNLTB toernooi zal er worden gespeeld in herendubbels, damesdubbels en gemengd dubbel. De KNLTB hanteert de volgende aanduiding voor de verschillende klasse:

Klasse

KNLTB referentie

NPB referentie

A (HD)

Speelsterkte 1,2,3

Hoofdklasse

B (HD, DD)

Speelsterkte 4,5

1e klasse

C (HD, DD)

Speelsterkte 6,7

2e klasse

D (genderneutraal)

Speelsterkte 8,9

3e klasse

Daarnaast is er nog een aparte Fun klasse voor gemengd dubbel koppels, dit is een open categorie waarin alle speelsterktes mee kunnen doen. Alle wedstrijden in de A Klasse zullen op zondag 23 augustus gespeeld worden.

Het toernooi is voor alle niveaus toegankelijk en iedereen kan meedoen! 

Inschrijven voor het toernooi kan t/m 14 augustus via mijnknltb.toernooi.nl en het inschrijfgeld bedraagt slechts € 10,- per persoon per onderdeel.

Je kan weer aan de ‘slag’. Afgelopen donderdag kregen we het startsein van de gemeente om weer met 4 spelers de padelbaan op te gaan. Weliswaar houden we ons aan de 1,5 meter afstand. Met deze versoepeling kan ook de laddercompetitie weer van start. Vanaf 1 juni kan je een ander duo uitdagen óf uitgedaagd worden voor een potje padel. Durf je het ook aan om samen met je padelmaatje mee te doen? Meld je nu aan op https://www.sportconnexions.com/nl/padelladder/tvhoornpadel.

Let op! Vanaf volgende week is padelbaan 1 op dinsdag van 16:00 tot 20:30 uur alleen beschikbaar voor fitness totdat deze activiteit weer binnen het Sportcentrum Hoorn is toegestaan.

Veel speelplezier!

Het nieuwe padeljaar is alweer begonnen! Staat meer sporten op jouw lijstje van goede voornemens? Of ben je op zoek naar andere tegenstanders op je eigen niveau of de gezelligheid van padel in teamverband? Dan is de Padel voorjaarscompetitie echt iets voor jou!

De opzet van de competitie is dit voorjaar wel iets anders: er wordt mei en juni (ná de tenniscompetitie) gespeeld en het zijn slechts 5 wedstrijden. Kort & krachtig dus en daarmee goed in te passen in ieders drukke schema. Onderstaande plaatje geeft een goed overzicht van de competitie en meer informatie is ook te vinden op de KNLTB-website.

Doe je mee? Geef je op als individu of als team via deze link en vul het formulier in. We kijken uit naar je aanmelding en hopen op een drukke en vooral gezellige competitie.

Padelcompetitie 2020

debiteuren365.nl

Tennis en Padel Hoorn is heel blij te vermelden dat Debiteuren365.nl bij het aanstaande Padel Jeugd toernooi als hoofdsponsor gaat optreden. Dit eerste officiële NPB jeugdtoernooi voor Padel zal plaatsvinden op zondag 7 juli en worden gehouden op de mooie padelbanen van Tennis en Padel Hoorn.

Onder het toeziend oog van Ron (voorzitter jeugdcommissie) tekenden Serge van Debiteuren365.nl en Geert (penningmeester en voorzitter sponsorcommissie) de overeenkomst. We hopen op een voorspoedige en lange relatie.

Voor meer informatie over het toernooi kijk op: https://www.tvhoorn.nl/padel/activiteiten/jeugdtoernooi

debiteuren365

Padel Hoorn DEF small

Hoofdsponsor Padel

debiteuren365

Lesaanbod