fbpx
Nieuws

Super enthousiast willen wij melden dat de Padelbanen bijna klaar zijn. Padel is een combinatie van Tennis en Squash en het wordt gespeeld op een veld van 10x20 meter met een tussennet en achterwanden zoals bij Squash. Omdat er kunstgras op ligt zijn de banen het hele jaar door bespeelbaar m.u.v. vorst en sneeuw. Men speelt altijd een dubbelspel. Het is makkelijk te leren dus heel toegankelijk voor iedereen, jong en oud.

Hierbij willen wij je uitnodigen om het een keer te komen proberen.

OPEN DAG komende zaterdag 22 aprildante
Komende zaterdag van 11.30 tot 17.00 uur organiseren wij een open dag met ieder uur Clinics en om 12.00, 14.00 en 16.00 uur demonstraties om je kennis te laten maken met Padel. Voor deze demonstraties en de clinics worden twee Spaanse Padel-toppers overgevlogen, Dante Luchetti en Jaime Baron, ze zijn beide kampioenen uit het Spaanse Andalusië.

DEMO PADEL versus TENNIS
Om 14.00 uur spelen zij tegen Wesley de Kwaadsteniet en Charlie Koper van TV Hoorn. Dit mag je niet missen! Kom je ook kijken of meedoen?

PROBEERPAS
Tot 1 juni kunnen leden van TV Hoorn Padel proberen met de ‘Padel Probeer Pas’ (5x). Vraag aan de balie naar deze pas. Tevens kun je voor 1 juni nog meer korting krijgen wanneer je lid wordt.

PADEL-LID WORDEN
Als lid van TV Hoorn krijg je 50% korting op het Padel-lidmaatschap. Als lid van de Padelclub kun je ook introducees meenemen voor € 6,- p.p. per keer. Tot 1 juni kun je nog extra korting scoren met de Padel Probeer Pas. Informatiefolder over Padel in het folderrek of online. Het lidmaatschap van de Padelclub valt onder Tennis Vereniging Hoorn.

PADELBAAN HUREN
Een Padelbaan huren zonder lidmaatschap kan ook. Voor € 20,- kun je 3 kwartier spelen. Nog geen rackets en ballen? Een set Rackets met ballen huren kost € 5,-. Reserveren kan aan de balie of bel 0229-216 855

LESSEN
Er wordt ook Padel-les gegeven, dit zal Tennisschool All-In straks gaan verzorgen. Echter tot dat All-In hier gereed voor is zullen deze op zaterdags worden gegeven door www.padelfun44.nl. Neem contact met hun op als je les wilt hebben.

INSTUIF
Iedere week (vanaf 25 april) zijn er Padel instuiven op;

Woensdag      09.00 – 11.00 uur
Donderdag     19.30 – 21.30 uur
Zaterdag     13.00 – 15.00 uur

Gratis voor Padel-leden (of tot 1 juni met Probeer Pas voor TV Hoorn leden) en € 6,- per keer voor niet-Padel-leden. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Tijdens de instuif speel je telkens partijtjes van ongeveer een half uur tegen en met andere 'instuivers'.

VRAGEN?
Mocht je nog vragen hebben kan je contact opnemen met de padel commissie via

Padel Hoorn DEF small

Hoofdsponsor Padel

debiteuren365

Lesaanbod