fbpx
Nieuws

De eerste editie van het Hoorn Open Padel toernooi bij Padel Hoorn zit erop. Met 37 inschrijvingen waarvan 18 niet afkomstig van onze eigen club, mogen we vaststellen dat het de eerste keer meer dan geslaagd is. We hebben erg veel positieve reacties en tips ontvangen, van de deelnemers, waar we mee aan de slag kunnen.

Een toernooi is altijd afhankelijk van haar deelnemers en wat zijn wij verwend. Zowel over de spel kwaliteit, als de instelling op de baan zijn we meer dan tevreden. Ook al was er af en toe een (groot) niveauverschil op de baan, je ziet toch dat deze sport uitnodigt om daar sociaal mee om te gaan. Laat ons vooropstellen dat dit geen verplichting is. We willen allemaal winnen. Toch zag je het motto terug dat we t.a.v. de sport proberen na te leven: “Word je zelf niet beter? Maak dan anderen beter.” Geweldig om te zien, we zijn hier erg trots op. Dit komt namelijk de sport ten goede. Bedankt!

We hebben de afgelopen week zeer veel sportieve strijd op de baan gezien. Ook naast de baan leefde het toernooi ontzettend. Al onze eigen padel-commissie leden deden tevens mee aan het Kaap Hoorn tennistoernooi. Op een gegeven moment is het zelfs zo geweest dat er bij hen minder publiek stond dan bij de padelbaan. Niet gek natuurlijk, met de wetenschap dat spelers als Bart de Gier en Menno Houter aan je toernooi deelnemen. Wat hebben we van hen genoten in de wedstrijdklasse!

Onze dank gaat uit naar TV Hoorn en Sportcentrum Hoorn voor het mogelijk maken van dit toernooi. Vanuit de vereniging hebben we 3 leden van de padel-commissie bereid gevonden om de planning en organisatie op touw te zetten. Met een minimale voorbereiding qua tijd, hebben we dit toch weten neer te zetten. De weersomstandigheden hebben ook echt in ons voordeel gewerkt, m.u.v. een aantal regenmomenten kunnen we spreken van een topweek!

We hebben geprobeerd de organisatie zo persoonlijk mogelijk te houden. Dat houdt in dat we met de meeste deelnemers (helaas niet met alle) veel contact gehad hebben t.a.v. hun partijen. Bij ieder toernooi maak je een planning op basis van beschikbaarheid. Echter, toen de eerste partijen werden ingepland, bleek dat de beschikbaarheid zoals aangegeven toch niet helemaal overeen kwam met de werkelijkheid. Wat ons betreft zijn we hier telkens prima uitgekomen en hebben we voor elke planmatige uitdaging een passende oplossing gevonden. In sommige categorieën betekende dat, dat we een invaller nodig hadden. Geweldig dat er mensen zijn geweest die deze eervolle taak op zich hebben genomen. Onwijs bedankt hier voor! We zijn dit niet vergeten.

Tot slot, een speciaal bedankje gericht aan Arjan Bank en Gertjan Commandeur. In de wedstrijd klasse hebben zij in 4 wedstrijden, 12 sets gespeeld, waarvan 2 op de finale dag. Een geweldig potje tegen zowel Ruud & Rogier als Charlie & Menno (Menno viel in voor Rosco Muller, die op dat moment op de tennisbaan stond). Wauw! Wat een strijd nog op de finale dag mannen! Fijn dat jullie (ook Ruud & Rogier) planmatig zo konden meeveren!

Hoorn open padeltoernooi 2017, de cijfers:

  • 37 inschrijvingen
  • 19 koppels (1 speler in 2 categorieën)
  • 18 spelers van ‘buiten af’
  • 34 gespeelde partijen
  • 77 sets

Finalisten:
Beginners klasse:
Nr 1. Clem Herman & Rob van Zijtveld
Nr 2. Bas & Ceriel Hermans

Gevorderde klasse:
Nr 1. Ed Broers & Rob Hom
Nr 2. Sander Meijer & Rik Smit

Wedstrijd klasse:
Nr 1. Menno Houter & Bart de Gier
Nr 2. Charlie Koper & Rosco Muller

Iedereen bedankt voor de betrokkenheid en deelname! Ben je tevreden? Vertel het anderen! Heb je tips? Vertel het ons. Like onze facebookpagina @padelhoorn. Je kan ons ook bereiken via

Overige foto's

Vamosssssss

Padel Hoorn DEF small

Hoofdsponsor Padel

debiteuren365

Lesaanbod