fbpx
Nieuws

Op zaterdag 28 april a.s. vindt er een uniek evenement plaats. Op deze dag houden alle padel en tennisverenigingen in Noord-Holland met een padelbaan, een open Padeldag. Iedereen kan op deze dag actief kennismaken met Padel.

Padel is een combinatie van Tennis, Squash en Beachbal en is met name in Spanje mega populair. Daar is het sport nummer twee na voetbal. Het laatste jaar maakt Padel ook in Europa en zeker in Nederland een grote vlucht. In Nederland zijn er inmiddels al zo’n honderd banen waarop je deze steeds populairder wordende sport kunt beoefenen. Ook Noord-Holland telt inmiddels 11 plekken waar je padel kunt spelen. Negen van deze locaties zijn op 28 april open voor een actieve kennismaking.

De open padeldag begint op alle verenigingen om 13.00 uur en vanaf dat moment KAN IEDEREEN gratis actief kennismaken met padel. Er zijn trainers en ervaren spelers aanwezig om iedereen kennis te laten maken met alle facetten van het spel. Onder alle deelnemers wordt per locatie een padelclinic voor 4 personen verloot.

Dit kan ook bij ons, wij doen ook mee aan de open padeldag. Bezoek TV Hoorn dus ook op 28 april a.s.

Let op! Wil je meedoen aan één van de clinics bij ons geef je dan alvast hier op.

De overige deelnemende verenigingen zijn:

Alkmaar - TC Daalmeer
Amsterdam - Padeldam
Haarlem/Vijfhuizen - TC Nieuwe Brug
Hoogkarspel - HTC Santana

Overveen - Padel Bloemendaal
Purmerend - TV Elckerlyc
Purmerend - TV Neckslag
Volendam - TV Dijkzicht

Meer info over de open dag vindt je op www.padelinnoordholland.nl

Padel Hoorn DEF small

Hoofdsponsor Padel

debiteuren365

Lesaanbod