fbpx
Nieuws

Padel Hoorn bestaat nu anderhalf jaar en we zijn zeer verheugd te kunnen melden dat het leden aantal tot boven de 100 gestegen is en uiteraard hopen we dat we deze stijgende lijn kunnen voortzetten. Voor de tennisvereniging was Padel een volkomen nieuw avontuur en daarom hebben wij in het begin besloten om met, de ons vertrouwde, Tennisschool ALL-IN de trainingen te verzorgen. Joris Kleinloog heeft er voor gezorgd dat Charlie Koper gecertificeerd werd als Padel leraar en gedurende het laatste jaar is ALL-IN de organisatie geweest die de lessen verzorgde en organiseerde. Ook Ruud van Hees heeft een tijdje onder de vlag van Tennisschool ALL-IN trainingen verzorgd.

Gaandeweg het jaar werd voor ons en voor de tennisschool duidelijk dat Padel eigenlijk niet te vergelijken valt met tennis in zowel technisch opzicht, maar ook organisatorisch. Voor de tennisschool ligt de prioriteit echt bij het tennis en niet bij Padel en daarom heeft Joris Kleinloog recentelijk besloten om geen Padel lessen meer te verzorgen. Voor ons was daarom de noodzaak om een passend en meer langere termijn alternatief te vinden.

Wij hebben meteen contact gezocht met Ruud van Hees van Padel Express en met Wouter den Bakker van Padelkings. Met beide partijen hebben we een goed en lang gesprek gehad waarbij zij hebben kunnen aangeven wat zij voor Padel Hoorn kunnen betekenen. Het bestuur heeft tijdens intensief overleg alle criteria op een rij gezet en daar individueel over gesproken en een mening over gevormd. Het uiteindelijke resultaat was dat met een klein verschil gekozen is om de organisatie van Padelkings de trainingen te laten verzorgen bij Padel Hoorn. We zijn hier echt niet over één nacht ijs gegaan en hebben zorgvuldig geprobeerd ons oordeel te vormen. Zonder alle criteria te gaan doorlopen en 3 lange vergaderingen van ruim 3 uur weer over te doen, was voor ons de doorslaggevende factor het feit dat Padelkings een bestaande organisatie is die al enige ervaring heeft met het verzorgen van lessen op meerdere locaties en tevens zijn wij van mening dat Padelkings in staat is om ook in de toekomst mee te groeien in de behoefte van Padel Hoorn.

Hoewel we het graag zouden willen, kunnen we het niet iedereen naar de zin maken en we begrijpen ook dat niet iedereen het eens is met deze beslissing. We begrijpen ook dat het voor Ruud van Hees een teleurstelling is dat de keuze niet op hem gevallen is en willen hem bedanken voor zijn presentatie bij de gesprekken en ook voor de Padel lessen die hij gedurende de laatste tijd gegeven heeft.

We hopen op ieders begrip dat dit een moeilijke beslissing was voor het bestuur en dat deze beslissing genomen is in het belang van de vereniging.

Met deze keuze is Padelkings nu de organisatie die alle Padel lessen bij Padel Hoorn op het Sportcentrum Hoorn gaat geven en organiseren. We vertrouwen op een vruchtbare samenwerking met Padelkings en wensen hen veel succes. De lopende afspraken voor trainingen die, via Tennisschool ALL-IN, met Ruud van Hees gedaan zijn zullen netjes afgemaakt worden.

Verdere communicatie over hoe de lessen georganiseerd gaan worden en wat de les data en tijden zijn zullen binnenkort gecommuniceerd worden.

Padel Hoorn DEF small

Hoofdsponsor Padel

debiteuren365

Lesaanbod