fbpx
Nieuws

Op zondag 28 april a.s. zal er bij diverse padel en tennisverenigingen in Noord-Holland, een open Padeldag gehouden worden. Iedereen kan op deze dag actief kennismaken met padel.

Padel is een combinatie van tennis, squash en beachbal en is met name in Spanje mega populair. De laatste jaren maakt padel ook in Nederland een grote vlucht en komen er steeds meer banen waarop je deze steeds populairder wordende sport kunt beoefenen. Ook wij doen mee aan de Open Padeldag Noord-Holland.

Op zondag 28 april a.s. ben je vanaf 13.00 uur van harte welkom om kennis te maken met padel. Er worden gratis clinics gegeven en je kunt onder begeleiding een partijtje spelen. Deze kennismakings clinics zijn voor pure beginners die nog niet eerder in aanraking zijn geweest met deze fantastische sport. Iedereen van jong tot oud is welkom om kennis te komen maken.

Wil je meedoen aan één van de clinics geef je dan op via: https://www.tvhoorn.nl/padel/activiteiten/clinic-open-padeldag of kom gezellig langs gedurende de middag. 

Padel Hoorn DEF small

Hoofdsponsor Padel

debiteuren365

Lesaanbod