fbpx
Toernooien
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 515 niet laden

rjk_2011-3_20110613_2097236247Een aantal kids van TV Hoorn hebben meegedaan aan de DJK (Districts Jeugdkampioenschappen). De voorrondes werden gespeeld op Hemelvaartsdag op diverse parken, w.o. dat van TV Hoorn. Vervolgens werden de halve finales gespeeld in Heerhugowaard en in Wognum en de finaledag was op 1e Pinksterdag bij TC Alkmaar.  Van TV Hoorn-leden noemen wij de meest opvallende prestaties:

ME 8 jaar:  Madelief Hageman. Zij speelde de finale en werd in een 3-setter nipt tweede met  5-3  0-4  5-4.  Jammer, maar ze speelde erg goed en maakte het haar tegenstandster erg moeilijk. 

JE 10 jaar: Edward Etty speelde op de finaledag en eindigde op de 3e plaats. Van de 42 deelnemers is ook dit een prima prestatie.

JE 12 jaar: Martijn Kerssens speelde op de finaledag ook om de 3e/4e plaats en werd 3e van de in totaal 28 deelnemers in deze rubriek. Ook een uitstekende prestatie.

JE 16 jaar: Gijs Brouwer. Na zowel  in de halve finale als in de finale zinderend partij te hebben gegeven hebben wij met Gijs een waardig Districts Kampioen in ons midden.  Bovendien mocht hij, door dit resultaat, meedoen aan de Regio-kampioenschappen (Regio Noordholland Noord, Leiden en IJmond). En ook daar werd hij de winnend finalist. (zie foto, gemaakt door fotograaf C. Barton van Flymen)

Allemaal van harte proficiat !!!