fbpx
Toernooien

Met een opkomst van zo’n 50 personen was het Mixwinter Toernooi weer erg geslaagd! Te meer omdat Sportcentrum Hoorn was omgetoverd in een Tiroler bergdorp, inclusief sneeuw en skihut. Frank had weer flink uitgepakt. Complimenten ook aan de opruimploeg, want de volgende ochtend was alles weer spik en span.

De padellers en tennissers werden ingedeeld in poules van ongeveer gelijk niveau. Dat is soms lastig in te schatten, maar over het algemeen leverde het leuke en spannende wedstrijden op. Gelukkig waren de regenbuien overgetrokken en werden de padellers alleen nog geplaagd door de harde wind. Tja, het blijft een winters toernooi.

Der Ronnie stond weer voor iedereen klaar met een ketel glühwein, warme chocomel en natuurlijk de broodjes worst. Hij draagt die lederhosen toch lekker weg hoor! Rob en Manon waren ook weer mooi verkleed. Inmiddels worden ze al Miss en Mister Midwinter genoemd.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, werd de eindstand opgemaakt. Welke koppels gingen er met de hoofdprijs vandoor? Het Skicentrum Hoorn had weer een uur gratis skiën uitgeloofd aan de winnende koppels, dus dat was zeer de moeite waard. Bij het padel waren Naomi en Jordy de winnaars en bij het tennis eindigden Saskia en Idso bovenaan. Gefeliciteerd!

Wij willen graag alle deelnemers, vrijwilligers, barpersoneel en natuurlijk de sponsor van harte bedanken voor de mooie avond!

TIP: Op 28 maart spelen we het Openingstoernooi. Geef je snel op!