fbpx
Toernooien

Op zaterdag 15 juni 2019 vond het invitatietoernooi plaats bij TV Hoorn. Dit was een uitgelezen mogelijkheid om niet-leden van TV Hoorn kennis te laten maken met de sfeer van de club. Er waren tien koppels die deelnamen aan het toernooi, waarbij elk koppel drie dubbelwedstrijden speelde van elk 30 minuten. Het toernooi had als thema Wimbledon en de meesten kwamen dan ook in witte kleding.

De leiding van het toernooi had rekening gehouden bij de indeling, om zoveel mogelijk leuke wedstrijden te creëren; en of dit was gelukt! Elke partij was spannend, met leuke rally’s en mooie punten. Tussen de wedstrijden door had de leiding nog een leuke verrassing: er was een pauze ingelast om even verwend te worden met aardbeien en slagroom. Een kenmerkende combinatie voor Wimbledon.

Uiteindelijk werden er twee prijzen vergeven: één voor het koppel dat de meeste games had verzameld en één voor het koppel met de minste games. Kortom: een zeer geslaagd toernooi, met veel gezelligheid, leuke wedstrijden en een leuke afsluiter. Op naar het volgend toernooi!

Kijk in onze activiteitenkalender!

Save the date: begin september vinden de clubkampioenschappen plaats.