fbpx
Toernooien
jong oud toernooi 2019

Deze kerstvakantie vonden we het tijd om het Jong/Oud Toernooi voor de tweede keer dit jaar te organiseren. Want wat is er leuker dan samen met je kind of ouder op de tennisbaan te staan? Kennelijk voelden we dat goed aan, want de opkomst was 100%. Fantastisch!

Helaas moesten we daardoor ook enkele koppels teleurstellen, want alle plekken waren al vergeven. Dat is natuurlijk jammer, maar volgende keer kunnen we daar misschien rekening mee houden en het toernooi een beetje aanpassen zodat iedereen mee kan doen. Sowieso een tip: schrijf je direct in als je een uitnodiging in je mailbox krijgt!

Iedereen kon drie keer een half uur spelen en met de speelsterkte konden we goed rekening houden. De ouders die wat sterker waren (hallo Wouter!) pasten zich aan en zo kon iedereen leuke rally's spelen. Het was zelfs zo dat sommige kinderen hun vader, moeder of opa op sleeptouw moesten nemen. Want de spelertjes van TV Hoorn doen blijkbaar goed hun best tijdens de les! 

Tussen de potjes door liepen Boudewijn of Ron langs met oliebollen of andere lekkere hapjes. En ter afsluiting was er nog een spannende verloting. De hoofdprijs voor de jeugd was een tennisracket en daar ging Niels mee aan de haal. Ook de ouders konden nog wat aardigheidjes winnen. 

Veel dank aan alle jonge en oudere deelnemers. Dankzij jullie werd het een heel gezellig toernooi! We zien jullie graag bij de zomereditie weer terug. Hou onze agenda (en je mailbox) in de gaten voor de aankomende toernooitjes.

En hebben jullie je al ingeschreven voor de voorjaarscompetitie? Dat kan nog tot 5 januari! Meld je nog snel aan >>>