fbpx
Toernooien

Zaterdagavond 6 oktober werd het Afsluitingstoernooi gespeeld. Met net iets minder dan 30 personen was het deelnemersveld aardig gevuld. De ervaren verenigingsmanager Edwin Küller smeedde een uitgekiend speelschema waarbij iedereen op ongeveer zijn eigen niveau aan de bak kon. Zoals altijd waren daar de last minute uitvallers, waardoor de wedstrijdleiding nog even moest improviseren, maar daar kwamen we wel uit.

Het thema "oud-Hollandsch" kwam tot uiting in de welkomstcadeautjes en prijsjes en ook de houten spellen die waren opgesteld in de kantine. Henk Groenewegen (93) demonstreerde zijn houten tol waarmee hijzelf vroeger nog gespeeld had!

De eerste ronde werd nog heel optimistisch buiten gespeeld, maar al snel kwamen er wat buitjes over waardoor we besloten om naar binnen te verhuizen. We hebben genoten van de sportieve, gezellige, mooie en ook enkele zeer snelle potjes en uiteraard ook van de traditionele bittergarnituur.

Uiteindelijk mochten Harold en Kim Abdoelhafiezkhan de hoofdprijs in ontvangst nemen: een goodie-bag gevuld met oud-Hollandse stroopwafels en aardigheidjes. Daarnaast mochten we nog enkele deelnemers blij maken met een goodie-bag.

Deze avond werd ook de laddercompetitie afgesloten. Niet alle prijswinnaars waren aanwezig, maar de prijs voor de nummer 1 (Patrick Beumer) en de prijs voor het hoogst aantal wedstrijden (Jos Rood) konden wel worden uitgereikt. We hopen dat iedereen ook weer meedoet aan de winterladder.

Ik wil graag alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid. Wat is het toch ontzettend leuk om met de leden van TV Hoorn een toernooitje te spelen.

Coming up: het Bokbier Toernooi (10 november 2018)!

Bekijk ook de foto's!

Sportieve groeten van de Recreatiecommissie,
Leonie, Mertijn, Susan, Tobias, Victor

#wezienjegraagbijtvhoorn