Let op! Ivm Corona zijn er beperkende maatregelen van kracht, zie ons corona protocol voor de huidige regels.

KNLTB ClubApp

Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist die van het team jouw beste vriend(in)? Wil je snel en gemakkelijk digitaal een baan afhangen? Ben je op zoek naar een tennismaatje? Of wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws van onze vereniging? Dat kan met de KNLTB ClubApp! Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek. Altijd en overal.

Je kan de ClubApp downloaden in de Google Play Store of de App Store. Selecteer vervolgens onze vereniging (T.V. Hoorn).

appStoregooglePlay

Functies KNLTB ClubApp
 • Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
  De belangrijkste functie in de KNLTB ClubApp is de toegang tot je toernooi informatie. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kan je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).
 • Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities
  Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en je rating terugvinden. 
 • Het belangrijkste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik
  Het belangrijkste nieuws vind je onder nieuws. Als verenigingen hebben we ook de mogelijkheid om belangrijk nieuws via pushberichten op je scherm te laten verschijnen. Wil je dit liever niet? Dan kan je dit altijd uit zetten in de instellingen van je telefoon.
 • Toegang tot de ledenlijst
  Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van onze vereniging. Zoek gericht naar leden of scroll door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet. Via je persoonlijke profiel in de ClubApp kan je instellen welke gegevens van jouw zichtbaar zijn in de ledenlijst.
 • Een tennisbaan afhangen
  In combinatie met het KNLTB Afhangbord kun je direct vanuit de KNLTB ClubApp een tennisbaan afhangen of kun je een reservering plaatsen voor een aantal dagen vooruit. Je kiest je medespeler(s) en een specifieke dag. Vervolgens gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Je kunt nu afhangen. 
 • Tennismaatjes vinden
  De app heeft ook de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnummer en een emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daar vervolgens op te reageren.  

Via deze link kan je een handleiding vinden van de ClubApp, houd er wel rekening mee dat niet alle functies die hierin worden beschreven beschikbaar zijn voor T.V. Hoorn.

Image
© 2021 Tennis Vereniging Hoorn

Hoofdsponsor Tennis

Bouchier Sport 2000

Hoofdsponsor Padel

Debiteuren365

TV Hoorn social:

Padel Hoorn social: