fbpx
Recreatiecommissie

We zien je graag bij TV Hoorn! Dat is onze boodschap, of je nu een beginnende speler bent of een speelsterkte 3 op je pasje hebt, je bent welkom bij de leukste tennisvereniging van Hoorn. Onze evenementen zijn dan ook voor iedereen toegankelijk.

Het doel van de Recreatiecommissie is bestaande leden van TV Hoorn het hele jaar door met elkaar in contact te brengen middels niet-prestatieve evenementen. Ledenbehoud en plezier in het spel staan dus voorop! Voorbeelden hiervan zijn het Bokbiertoernooi, Glow in the Dark Tennis en het Midwinter Toernooi. Maar er wordt nog veel meer georganiseerd.

Naast de toernooien zijn er ook nog diverse doorlopende competities. De dinsdagavondcompetitie, woensdagochtendcompetitie en WinterZondagMorgenCompetitie, ook wel WiZoMoCo genoemd, zijn zeer populair onder de leden. Deze activiteiten kunnen we alleen maar realiseren met de hulp van onze onvermoeibare vrijwilligers.

De RC is voornamelijk gericht op recreatieve activiteiten voor volwassenen, maar we werken ook nauw samen met de Jeugdcommissie. Het is immers net zo leuk en belangrijk om met jong en oud samen te genieten van het mooie spel.

Samenstelling
De RC bestaat uit de volgende personen: Victor Zwaan (voorzitter), Leonie Alberts, Mertijn Kool en Susan Baars. Bijgestaan door onder meer Joost Huizinga (Dinsdagavondcompetitie), Sjouk Nannings (Woensdagochtendcompetitie) en Geert van der Meulen (WiZoMoCo).

Wil je zelf ook meehelpen met organiseren of heb je een vraag of een goed idee? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via of via het contactformulier.