Login
Registreer

Home

Vereniging

Activiteiten

Jeugd

Padel

Clubblad

Clubshop

Foto's

Contact

Recreatiecommissie

In het seizoen 2017 zal de Recreatiecommissie senioren weer een groot aantal activiteiten voor u organiseren. Hierbij staat uiteraard het tennisspel zelf voorop, maar is winnen even belangrijk als plezier en gezelligheid.

De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijke ervaring opgebouwd om het u als recreatieve tennisser tijdens die activiteiten naar de zin te maken, en vooral deel te laten nemen. We doen er desondanks toch nog steeds alles aan om dat verder te verbeteren, leukere prijzen te verzorgen, meer deelnemers in te laten schrijven, en vooral de uitstraling zodanig te laten zijn dat u wel moet deelnemen. En reken maar dat we nog meer dan genoeg goede ideeën hebben.

Naast toernooien wordt in naam van de RC ook nog de dinsdagavondcompetitie (door Joost Huizinga), woensdagochtendcompetitie (door Sjouk Nannings) en WinterZondagMorgenCompetitie, ook wel WiZoMoCo genoemd, georganiseerd.                  

Ook zijn de leden van onze commissie regelmatig aanwezig bij activiteiten van andere commissies en denken wij natuurlijk ook mee over de dagelijkse gang van zaken en de toekomst van onze vereniging. Heeft u opmerkingen of vragen, aarzel niet maar neem contact op..!!

In onze herkenbare rode sweaters zijn wij U ook dit jaar graag tot uw dienst.

RC 2016

Op diverse manieren zullen wij proberen uw aandacht te trekken; via het Graveltje, de nieuwsbrief, posters, het interne video-systeem in het Sportcentrum en zeker ook persoonlijk d.m.v. mail of telefonisch contact.

De toernooien en andere activiteiten worden georganiseerd voor alle leden van 18 jaar en ouder, alle speelsterktes, voor zowel beginnende als gevorderde tennissers, en zijn gratis toegankelijk.

In onze commissie zitten de volgende personen, die u altijd graag van informatie zullen voorzien:

Jan Leclaire
Telefoon: 0229-239629

Nancy Abdoelhafiezkhan
Telefoon: 0229-852195

U kunt de commissieleden ook via de email () bereiken of via het contactformulier (of via de menu optie Contact) en dan als geadresseerde de Recreatiecommissie kiezen.