fbpx
Vertrouwenspersoon

Wat is een vertrouwenspersoon?
Een vertrouwenspersoon is een onafhankelijk persoon. Dit betekent dat zij geen partij kiest voor jou of degene waar je een conflict mee hebt, of een klacht over hebt. Je kunt bij de vertrouwenspersoon terecht als iemand bij de tennisvereniging je een onprettig gevoel geeft. Als jij vindt dat die persoon je bijvoorbeeld pest, discrimineert of seksueel intimideert kun je dit aan de vertrouwenspersoon vertellen. De vertrouwenspersoon is er voor jou en gaat samen met jou op zoek naar een oplossing voor het conflict.

Wat doet een vertrouwenspersoon?
De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal. Zij komt pas in actie als je aangeeft dat je dit wilt. Het kan dus ook zo zijn dat je alleen even je hart lucht bij haar. Komt de vertrouwenspersoon in actie? Dan hoef je niet bang te zijn dat anderen te weten komen wat je haar hebt verteld. Als jij wilt dat je verhaal anoniem blijft, dan blijft het anoniem. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

De vertrouwenspersoon kan je ook helpen met het zoeken naar een oplossing. Ze kan iemand vinden die in de situatie wil bemiddelen. Belangrijk om te weten is dat je zelf bepaalt wat er gebeurt en in welk tempo. De vertrouwenspersoon vertelt je wat je allemaal kunt doen en helpt je hier bij.

Wie is de Vertrouwenspersoon bij TV Hoorn en hoe kan ik haar bereiken?
Ingrid Oosterhof is onze vertrouwenspersoon bij TV Hoorn. Je kunt met haar in contact komen door een mail te sturen naar: . Ze maakt dan een afspraak met jou.