fbpx
Tennismaatje gezocht

Tennis is een sport die je niet alleen kunt doen. Je hebt namelijk altijd iemand nodig om tegen te spelen. Omdat niet iedereen een vast clubje of maatje heeft, is het idee geboren om een lijst te maken met leden die iemand zoeken om mee te spelen.

Wilt u vaker tennissen maar heeft u niet altijd de beschikking over een tennispartner, vul dan dit formulier in. Uw naam en gegevens worden dan automatisch op de lijst hieronder geplaatst.


NAAM E-MAIL TELEFOON M/V ZOEKT SPEELSTERKTE OPMERKING
********** *******@******.** ********** M Dame of Heer 7, 8 dagelijks beschikbaar vanaf 18.00 en in het weekend overdag
********** *******@******.** ********** M Dame of Heer 8, 9 Door onregelmatige werktijden wisselend beschikbaar, 's avonds of overdag.
********** *******@******.** ********** V Dame 7 Competitie dinsdagochtend. We spelen 4 dubbelpartijen uit en thuis tijdens de periode april/mei. Het is voor 1 partij per wedstrijd.
********** *******@******.** ********** V Dame of Heer 7, 8 Ik ben nieuw bij de vereniging en kan maandag en dinsdag de hele dag en alle avonden na 1800. Wil wel enkelen en dubbelen.
********** *******@******.** ********** V Dame of Heer 8 Donderdagochtend, dinsdagmiddag of in het weekend.
U dient ingelogd te zijn om de ontbrekende gegevens te kunnen bekijken.

Staat u al op de lijst en wilt u een wijziging maken kan u hiervoor het aanmeldformulier gebruiken, indien u zich weer wilt verwijderen van de lijst kan dat hier gedaan worden. Voor overige vragen neem contact op met de webmasters.