Login
Registreer

Home

Vereniging

Activiteiten

Jeugd

Padel

Clubblad

Clubshop

Foto's

Contact

Tennismaatje gezocht

Tennis is een sport die je niet alleen kunt doen. Je hebt namelijk altijd iemand nodig om tegen te spelen. Omdat niet iedereen een vast clubje of maatje heeft, is het idee geboren om een lijst te maken met leden die iemand zoeken om mee te spelen.

Wilt u vaker tennissen maar heeft u niet altijd de beschikking over een tennispartner, vul dan dit formulier in. Uw naam en gegevens worden dan automatisch op de lijst hieronder geplaatst.


NAAM E-MAIL TELEFOON M/V ZOEKT SPEELSTERKTE OPMERKING
********** *******@******.** ********** M Dame of Heer 7, 8 dagelijks beschikbaar vanaf 18.00 en in het weekend overdag
********** *******@******.** ********** M Dame of Heer 8, 9 Door onregelmatige werktijden wisselend beschikbaar, 's avonds of overdag.
********** *******@******.** ********** V Dame 8 Ik zoek iemand om mee te doen aan de zomertoernooien in de regio. Daarnaast zaterdag overdag of avond, maandag overdag of woensdagavond beschikbaar.
********** *******@******.** ********** V Dame 7 Competitie dinsdagochtend. We spelen 4 dubbelpartijen uit en thuis tijdens de periode april/mei. Het is voor 1 partij per wedstrijd.
U dient ingelogd te zijn om de ontbrekende gegevens te kunnen bekijken.

Staat u al op de lijst en wilt u een wijziging maken kan u hiervoor het aanmeldformulier gebruiken, indien u zich weer wilt verwijderen van de lijst kan dat hier gedaan worden. Voor overige vragen neem contact op met de webmasters.